Fighters' Run - 2023-as szezonnyitó a Cserhátban

Sebők Szabolcs / 2023.03.15.



Március 25-én és 26-án kerül megrendezésre a Fighters’ Run sorozat szezonnyitó eseménye a Nógrád vármegyei Bér, Virágospusztán. A terepakadályfutás szerelmeseit a sikeres 2022-es év után újra egy izgalmas pálya várja a Cserhát kevésbé ismert tájain. 


A sorozat tavalyi versenyeihez hasonlóan szombaton az egyéni versenyzők és a Farkaskölykök állhatnak rajthoz, a vasárnapi nap pedig a 2-4 fős csapatoké. Újdonság, hogy az idei évtől már hosszabb távokon is versenyezhetnek a futók, a szezonnyitó versenyen rövidtávon, amely 8-11 km 20-25 akadállyal, illetve a Fighters’ Run történetében először a 14-18 km-es középtávon is rajthoz állhatnak majd, ahol 25-30 akadályt kell leküzdeniük. 



A szervező cég minőségi rendezésre törekszik, így a 2023-as évet beruházásokkal és újításokkal indítják útnak. Immár saját aluminium elemekből épülnek fel a látványos, nagy akadályok, és új akadályra is számíthatnak a résztvevők. 

Mivel fontosnak tartják a versenyzők visszajelzéseit, az ő kérésükre lecserélésre kerül a papír rajtszám. Az egyéni versenyzők saját névvel ellátott, jó minőségű örökrajtszámos fejpántot kapnak, amelyet a versenyeken kívül, futóedzéseiken is tudnak használni. A csapatban indulók és a gyerekek is fejpánttal versenyeznek majd, utóbbi kategóriákban azonban a fejpántot le kell adni a célban, és gondos tisztítás után a következő versenyen újra bevetésre kerülnek. 


Az eseményen örömmel látnak kezdőket és haladó akadályfutókat egyaránt! 


Online nevezni március 19-ig lehet, a szervezők kérik a versenyzőket, ne hagyják utolsó pillanatra a nevezést!. További részletek és nevezés a www.fightersrun.com oldalon.


A rendezvény látványosnak ígérkezik - igazi fesztivál hangulattal, kiállító partnerekkel, büfével várják a versenyzőkön kívül a kísérőket, nézőket is. 


Csatlakozzatok a falkához Ti is!