Adrenaline akadályfutó verseny: KIHÍVÁS - AKADÁLY - GYŐZELEM

Ez vár Rád szeptember 5-én a Fair Play Sportegyesületet Adrenaline akadályfutó versenyén.

Sebők Szabolcs / 2020.08.24.


A verseny megálmodói Petrovics Zoltán és Hernádi Balázs már második alkalommal lesznek az akadályfutás házigazdái. A verseny célja nem csak az, hogy mozogni, sportolni, játszani csábítsa a mozgás szerelmeseit, de a rendezvényből befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, a mi kis Vidám Oroszlánunknak (Happy Lion) ajánlják fel, a másik részéből pedig a környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét szeretnénk támogatni.


Ez lesz az a verseny, ahol egy izzasztó pályán próbára teheted a saját képességeidet. Miért jó az, hogy koszos és sáros leszel, elfáradsz, horzsolásaid lesznek és másnap az izomláztól nem fogsz tudni felkelni? 

Fogalmunk sincs, talán az a rengeteg elégedett mosoly a verseny végén válasz lehet a kérdésre!

Legyél akár egyéni versenyző, érkezz barátokkal, családdal vagy legyél Te a verseny SZUPERHŐSE ( SUPERHERO kategóriában is nevezhetsz, ha jelmezben  szeretnéd leküzdeni az akadályokat), minden korosztálynak és minden edzettségi szintnek garantáltan lesz kihívás.


A 7 km-es pályán, három kategóriában, huszonnyolc akadályon feszegetheted a saját határaidat. Az erdei, mezei pályákon lesz csúszós, mászós, kúszós, bújós, ugrós, lendülős és cipelős kihívás is, és még az sincs kizárva, hogy sáros leszel ;) Ez a táv a megépített akadályokkal komoly kihívás lesz még a profi indulóknak is.

Természetesen a gyermekekre is gondoltak a szervezők. A szeptemberi iskolakezdés és tanévnyitó után ez lesz a legnagyobb kihívás! Az 1 km hosszú élményekkel teli pálya akadályait kell leküzdeniük. A kicsik biztosan élvezni fogják a pálya minden feladatát, a felnőttek már kevésbé...  😊


Az akadályok rendszeréről, és azok szabályos teljesítéséről a www.adrenaline.hu oldalon tájékozódhatsz.
Ha attól tartasz, nem vagy elég felkészült, ebben is segítenek a szervezők! 

A verseny facebook oldalán ( Fair Play Sportegyesület) Zsellér Kitti személyi edző segít abban, milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni, hogy a kihívás napján könnyen vedd az akadályokat!

Ha tavaly lemaradtál a versenyről, idén ne kövesd el ezt a hibát…

Már több akadályversenyen is indultunk, de ezt a jótékonysági cél mellett, a jelmezes futás miatt választottuk. Sokkal több vidámság, szín volt benne, a kreativitás is megmutatkozott. Barlangászokkal és szuperhősökkel versenyeztünk. A feladatok változatosak voltak, mindenhol biztattak a segítők. Nekem mégis a célbaérkezés tetszett a legjobban. Nem átlépni kellett, hanem vizes csúszdán érkeztünk be. Így még a futás utáni hűsítőről is gondoskodtak.”


És ha még mindig úgy érzed, ezt a programot nem Neked találták ki…akkor se maradj otthon! Ameddig a család többi tagja küzd a saját korlátaival, addig a kísérők sem fognak unatkozni, hiszen a verseny mellett a rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra. Lesznek sportegyesületi bemutatók, egészségmegőrzéssel kapcsolatos szűrések, közlekedésbiztonsági feladatok, bűnmegelőzési előadás, bűnügyi technikai sátor, lézerlövészet, kézművessátor, ugrálóvárak. 

Ez már nem kérdés… Neked is itt a helyed
A versennyel kapcsolatos részleteket és a regisztrációt itt találod: www.adrenaline.hu