Ez tényleg Fair Play

Még egy ok, hogy ott légy!

vendég / 2022.05.26.


1., Ez tényleg Fair Play…

Hogyan fér bele ennyi segítségnyújtás egyetlen versenybe?

Megmutatjuk!Június 18-án Esztergomtól 10 km-re a  Fair Play Sportegyesület negyedik alkalommal rendezi meg  az évek óta nagy sikert aratott Adrenaline akadályfutó versenyt! A verseny egy csodaszép környezetben számos akadállyal komoly próbatétel elé állítja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ez lesz az a verseny, ahol amatőr és profi, egyéni és csoportos kategóriában is lehet nevezni, mert mindenki számára lesz kihívás.


A verseny megálmodói Petrovics Zoltán és Hernádi Balázs már negyedik alkalommal lesznek az akadályfutás házigazdái. Az idei futás azonban egy kicsit más lesz, mint a többi.  A versenyt egy karitatív célú kategóriával is kiegészítették a szervezők. A nemrég tragikusan fiatalon elhunyt egykori kollégájuk, barátjuk, Millei Dénes rendőr főtörzszászlós családjának, özvegyének és gyermekeinek szeretnének támogatást nyújtani azzal, hogy részükre felajánlják a Millei Dénes emlékverseny kategóriában indulók nevezési díjának teljes összegét. 

 

A versenynek tehát nem csak a mozgás, a kihívás és a győzelem a legfontosabb célja, a zászlajukra sokkal nemesebb küldetést tűztek ki, úgy hívják “SEGÍTSÜNK”. Lehet, hogy neked “csak” 8 km futás, de másnak, másoknak óriási támogatást jelenthet.  Ugyanis a rendezvényből befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, a mi kis Vidám Oroszlánunknak (Happy Lion) ajánlják fel a szervezők, a másik részéből pedig a környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét szeretnénk támogatni. Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei évben is 80 ajándékjegyet biztosít az egyesület az illetékes tankerületnek.

 

Szerencsére nagyon sok a segítő szándékú barát, ismerős és ismeretlen, sokan jelezték, hogy ha futni nem is, de szívesen lesétálnák a távot. Ők ezt 12:30 órakor megtehetik – nem kell regisztrálniuk a honlapon keresztül - és ha segíteni szeretnék Millei Dénes családját, a Vidám Oroszlánt, akkor azt a helyszínen kihelyezett adománydobozba elhelyezett tetszőleges összeggel megtehetik.

 

2., Ezt eddig miért hagytad ki?

Sárdagasztás, vizesárok, dombfutás és a végén egy 30 m-es vízi csúszda, ami június 18-án Rád vár!

 

Ez lesz az a verseny, ahol egy izzasztó pályán próbára teheted a saját és a csapatod képességét.  28 akadállyal kell szembe nézned, melyek különböző nehézségi fokúak, de ne ess kétségbe, ha amatőrként szeretnél indulni a versenyen, az akadályok akkor is teljesíthetőek, ha először vágsz bele a versenybe! Az erdei, mezei pályákon lesz csúszós, mászós, kúszós, bújós, ugrós, lendülős és cipelős kihívás is;) Ez a táv a megépített akadályokkal izgalmas kihívás lesz minden induló számára.


Készülj fel, hogy koszos és sáros leszel, elfáradsz, horzsolásaid lesznek, de közben végig ott lesz a fejedben, hogy mindezt egy igazán nemes célért teszed. A verseny célja nem csak az, hogy mozogni, sportolni, játszani csábítsa a mozgás szerelmeseit, de a rendezvényből befolyó összeg egy részét egy mozgáskorlátozott kislánynak, Izsó Veronikának, a mi kis Vidám Oroszlánunknak (Happy Lion) ajánlják fel, a másik részéből pedig a környékbeli gyermekek sportolását, szabadidős tevékenységét szeretnénk támogatni.


Természetesen a szervezők idén sem feledkeztek meg a gyerkőcökről. A júniusi tanévzárás után itt levezetheted az egész éves feszültségedet és megkönnyebbülve kezdheted el a nyári szünetet.  Az 1 km hosszú élményekkel teli pálya akadályait csak a legrátermettebbek tudják majd leküzdeni. A kicsik biztosan élvezni fogják a pálya minden feladatát...  😊 https://www.adrenaline.hu/registration) Itt a szervezők az életkornak megfelelően külön csoportokat indítanak, a gyerkőcök a részükre kialakított pályát animátorok felügyelete mellett teljesíthetik. 

Ti mondtátok:

„A dög meleg ellenére iszonyatosan jó érzés volt újból egy élő pályán lenni. Pörgetni a kilométereket, legyőzni az elemeket, kerülgetni a többieket. Bár már javában benne vagyunk az évben, végre ez is elkezdődött, nem is akárhogyan, mocskosul, de minden percét élvezve.

Már csak az a kínzó kérdés foglalkoztat: ezt eddig miért hagytuk ki?”