A storm is coming

The 2nd chapter

Veiger Gábor / 2023.06.26.


Várunk Mindenkit, hiszen itt felmérhetik a határaikat is, izgalmas helyszínen kihívásokkal teli „szintmentes”, de annál technikásabb pályára számíthatnak a versenyzők. Az első körös regisztráció július elseje éjfél.


Második versenyetekre készültök, szeptember 10-én. Hogyan éltétek meg a tavalyit, mint rendezők?

Tavaly az OCR szövetség égisze alatt szerveződött „Összefogás 2022” eseménysorozat 4. állomásaként debütáltunk egyhéttel az OCR EB után. A visszajelzések alapján elégedetten távoztak a versenyzők, így inspirálva éreztük magunkat a 2. eseményünk szervezéséhez.

 

Akkor több állóképességi, funkcionális feladat, kevesebb majomkodásra volt lehetőség. Hogyan fejlődik tovább a történet? (milyen új akadályok lesznek?)

Tavaly sem volt könnyűnek mondható a pálya annak ellenére, hogy nem volt benne szint.

Az idén célunk, hogy a tavalyi győztes időt (Gyömrei Máté) 00:33:54 percet feltornásszuk, és még inkább kihasználjuk a pálya adta vizes lehetőségeket, hogy biztosan senki ne maradjon szárazon. Természetesen az evezés sem maradhat ki, az, hogy milyen formában az maradjon meglepetés. 😉

A „majomkodásra” is több lehetőség lesz, új akadályokkal bővül a lista, a táv picit hosszabb és kihívásokkal telibb lesz. Ahogy közeledik a start időpontja, jönnek a videók, fotók az akadályokról.

Ugyan szeptemberben, ősszel kerül megrendezésre a versenyünk, ellenben garantálni nem tudjuk a kellemes őszi szellőt.

 

Szegedi Olimpiai Központ, erre felhúzzuk a szemöldökünket, milyen plusz ad a helyszín az eseményhez?

A Maty-éri versenypálya, számos világverseny helyszíne (Evezős VB, Horgász VB, Kajak-kenu VB, Sárkányhajó VB) hivatalos nevén a Szegedi Olimpiai Központ a világ egyik legjobb adottságaival rendelkező kajak-kenus és evezős sportlétesítménye. A majdnem 2 és fél kilométer hosszú, 130 méter széles pálya a legrangosabb nemzetközi versenyek megrendezésére is alkalmas. A kajak-kenu és evezés mellett más sportágak edzőtáborainak is kiváló helyszíne, sőt az olimpiai központ a szabadidő-sportolókat is várja, ami lényeges, kiváló szolgáltatásokkal, felszereltséggel, kiszolgáló helységekkel. Kiváló lehetőség a távolról érkező versenyzőknek, családtagjainak a pályán lévő motelben a szállásfoglalás is.

 

Mindenki szereti az emlékeket, főleg, ha kézzel foghatóak. Ti milyen rajt/befutó csomaggal készültök?

Amit a regisztrációs díj tartalmaz:

részvételi jog a versenyen
- 5+ km-es táv 20-25 akadállyal,
- chipes időmérés és rajtszám,
- orvosi felügyelet a verseny ideje alatt
- egyedi befutóérem és póló a célba érkezetteknek
- egytál meleg étel a versenyzőknek.
- A versenyen az Age futamok résztvevői között díjazzuk az abszolút női és férfi 1-3 helyezettet, továbbá korosztályos kategóriában is eredményt hirdetünk.(12-13, 14-18, 19-29, 30-39, 40-49, 50+)
- ingyenes fotók

A helyszínen is lesz lehetőség a nevezésre, (készpénzes fizetés), pólót/érmet a helyszínen biztosítunk.