Weekend Warriors - OCR Országos Terepakadályfutó Bajnokság

5 km OB
Veiger Gábor / 2021.08.01.

Nem volt könnyű helyzetben a rendezés. Azon túl, hogy meg kellett küzdeniük a nyaralás szellemével, nyári táborokkal, hazai és regionális versenyek tizedelték a jelentkezőket. A hibás taktikának köszönhetően el is maradt a tömegkatarzis. Nem akarunk a színfalak mögé látni, de remélhetőleg ez a döntés inkább előre viszi a hosszú távú stratégiai terveket.


MADMAN RACE 2.0

Feltörtek, mint Budán a talajvíz
Veiger Gábor / 2021.07.25.

Péntek este, egy 22km-es „pusztafutás” után érkeztünk meg a dombrádi Tisza partra, ahol nagyban dolgoztak a szervezők. Szó szerint rájuk sötétedett. Lelkesedésük csak tovább fűtötte amúgy is izgatott lelkünk.


Látrányi Löködönc 2021

Iszapbírkózás a Balatonon
Veiger Gábor / 2021.07.18.

Neved is milyen már?De tényleg, ilyen névtől most mit lehet várni? Én elsősorban valami mocskos, steril akadályoktól mentes igazi disznólkodást. Jó, könnyű úgy előszót írni, ha az ember nem először vesz részt ezen a „falusi dühöngésen”. A visszatérés nem véletlen!Fiatalabb koromban gyakran álltunk meg Látrányban, ’Lellére, a diszkóba menet. Vagy „tankolni” vagy „üríteni”, ahogyan azt az ifjak szokták buliba jövet-menet. Álmomban nem gondoltam volna, hogy lesz olyan időszak az életemben, hogy előbb állnék meg itt egy terepakadály futásra, mint nézzem a szerencsétlen vonaglást a part mentén.


Spartan Trifecta Weekend Kazincbarcika

Régóta vártuk
vendég / 2021.07.17.

Hosszú idő után végre újra Trifecta hétvége került megrendezésre Magyarországon. A tavalyi nagy sikerre és szívélyes fogadtatásra való tekintettel az idei első versenyen visszatérhettünk a Colorcitybe, azaz Kazincbarcikára, ahol három különböző távon is felmérhettük mennyit sikerült fejlődni (vagy vissza fejlődni? :) ) a legutóbbi verseny óta.


Bevállalták, megcsinálták, visszamennénk!

Adrenaline Akadályfutó Verseny
Veiger Gábor / 2021.06.25.