BakonyRUN 6.0

Hullámok hátán
Veiger Gábor / 2021.10.24.

Nem lehetett könnyű idén BR szervezőnek lenni, annyi csapás érte a sorozatot. Több tolás után sikerült csak megrendezni egy szép őszi vasárnapon.Csípős reggel, didergő várakozás a rajtzónában, mint régen, amikor még minden jobb volt és tavasszal nyitotta a rendezvény a szezont.


Brutálfutás 10.0

Öröm a tizediken!
Veiger Gábor / 2021.09.17.

Izgatottam indultam el otthonról, mert ez a kedvenc versenyem minden évben. Tudtam, hogy sok kacagás és malackodás vár rám.


SalGO Jótékonysági Versenyek 09.04.

Adni jó!
Veiger Gábor / 2021.09.14.

Helyszín: Palóc Roham főhadiszállás
Időpont: valamikor 2021.09.04. előtt PR tag 1: Sziasztok, akkor itt vannak az útvonaltervek. A hosszabb táv 13 km plusz a cipelések miatt egy kicsi.
PR tag 2: Mi lenne, ha itt ezt a kanyart még hozzátennénk? Csak pár kilométer plusz.
PR mindenki: Tedd hozzá!
PR tag 3: És ha erre a hegyre még felküldenénk a versenyzőket, nem sok, kicsit meredek csak.
PR mindenki: Szuper! Menjenek!!!
PR tag 4: Ha itt lemennének a völgybe akkor ott még tudnának mászni pár száz métert, az egész csak néhány kilométerrel tolja meg a távot.
PR mindenki: JEEEEEEE!!!Valahogy így tudnám elképzelni, hogyan lett a vége annyi, amennyi. De ne szaladjunk ennyire előre.


Liget Akadályfutás

09.26. @ Városliget
Veiger Gábor / 2021.08.26.

2021 szeptember 26-án egy bombameglepetés akadályfutást hoz el nekünk a BSI, Budapest Sportiroda. Ez alkalomból készítettünk egy rövid interjút, mely során pár kulisszatitokra is fény derül.


ExtremeRush 2.0

Minden verseny IS
Veiger Gábor / 2021.08.22.

Hűű, figyu, gyerekek, ez közel van és lesz valami Military pálya is! Meg kéne nézni… Volt itt valaki tavaly? Nem? Ja, de? Milyen volt? Aha, nem voltam még Bakony Runon. Nem baj, jó lesz, megnézzük! Menő a polgármester videója!


5. Dragon Race akadályfutó verseny

Ahol a víz az úr
Veiger Gábor / 2021.08.15.

Mi a jobb egy OCR futamnál? Ok, a két OCR futam valóban jobb, de nyáron? Egy verseny és STRAND! Igen. Ezt kínálta nekünk az 5. Dragon Race, Nyírbátorban. Jó, hogy nem tudtunk nemet mondani és kipróbáltuk mindkét lehetőséget.


Weekend Warriors - OCR Országos Terepakadályfutó Bajnokság

5 km OB
Veiger Gábor / 2021.08.01.

Nem volt könnyű helyzetben a rendezés. Azon túl, hogy meg kellett küzdeniük a nyaralás szellemével, nyári táborokkal, hazai és regionális versenyek tizedelték a jelentkezőket. A hibás taktikának köszönhetően el is maradt a tömegkatarzis. Nem akarunk a színfalak mögé látni, de remélhetőleg ez a döntés inkább előre viszi a hosszú távú stratégiai terveket.


MADMAN RACE 2.0

Feltörtek, mint Budán a talajvíz
Veiger Gábor / 2021.07.25.

Péntek este, egy 22km-es „pusztafutás” után érkeztünk meg a dombrádi Tisza partra, ahol nagyban dolgoztak a szervezők. Szó szerint rájuk sötétedett. Lelkesedésük csak tovább fűtötte amúgy is izgatott lelkünk.


Látrányi Löködönc 2021

Iszapbírkózás a Balatonon
Veiger Gábor / 2021.07.18.

Neved is milyen már?De tényleg, ilyen névtől most mit lehet várni? Én elsősorban valami mocskos, steril akadályoktól mentes igazi disznólkodást. Jó, könnyű úgy előszót írni, ha az ember nem először vesz részt ezen a „falusi dühöngésen”. A visszatérés nem véletlen!Fiatalabb koromban gyakran álltunk meg Látrányban, ’Lellére, a diszkóba menet. Vagy „tankolni” vagy „üríteni”, ahogyan azt az ifjak szokták buliba jövet-menet. Álmomban nem gondoltam volna, hogy lesz olyan időszak az életemben, hogy előbb állnék meg itt egy terepakadály futásra, mint nézzem a szerencsétlen vonaglást a part mentén.


Spartan Trifecta Weekend Kazincbarcika

Régóta vártuk
vendég / 2021.07.17.

Hosszú idő után végre újra Trifecta hétvége került megrendezésre Magyarországon. A tavalyi nagy sikerre és szívélyes fogadtatásra való tekintettel az idei első versenyen visszatérhettünk a Colorcitybe, azaz Kazincbarcikára, ahol három különböző távon is felmérhettük mennyit sikerült fejlődni (vagy vissza fejlődni? :) ) a legutóbbi verseny óta.


Bevállalták, megcsinálták, visszamennénk!

Adrenaline Akadályfutó Verseny
Veiger Gábor / 2021.06.25.